KOCAELİ NAKLİYAT, HİZMETLERİ

Tüm Türkiye’ ye merkezi noktalarımızdan destekler, hizmetler, araçlar ve yardımlar yönlendirmekteyiz. Kurumsal şirketimiz, kurumsal Nakliyat hizmetleri sunar. Tüm beğenilere ve tüm yorumlara her zaman açık olan kuruluşumuz, sizler için güncel projeler ve aktif hizmetler geliştirir. Bu hizmetler sizlerin hizmetinize tüm gün hafta içi ve hafta sonu olmak üzere sunulur.

Kocaeli Nakliyat, tüm hizmetlerini tam donanımlı araçları ve kendi şahıs araçları ile gerçekleştirir. Piyasadan hiçbir zaman araç talep etmeyen, şirketimiz sizlerin daha hızlı bu hizmeti alabilmesi adına tüm araçları kendi kadrosunda tutarak, Nakliyat hizmetini sizlere güncel olarak sunar. Sizlere bu makalemizde Kocaeli Nakliyat, Nasıl Çalışır? ve Kocaeli Nakliyat, Hizmetleri Nelerdir? Bunlardan bahsedeceğiz. Bu makalemiz bilgi amaçlı yayınlanmıştır.

Kocaeli Nakliyat

Kocaeli Nakliyat, Nasıl Çalışır?

Kocaeli Nakliyat Ambarı

Kocaeli Nakliyat, çağrı merkez departman sayımızı üst düzeye çıkardık. Müşteri temsilcilerimiz 64 kişilik geniş bir kadrodan oluşmaktadır. Ulaşabileceğiniz herhangi bir müşteri sorumlumuz, sizlere araç verme yetkisi ve kapasitesine sahip olmaktadır. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki tüm müşteri temsilcilerimiz şirketimiz tarafından her hafta eğitime tabii tutulmaktadır. Eğitim de beklediğimiz sonuçlarımız istediğimiz gibi ise, sizler kaliteli hizmetler almaya devam ediyor olacaksınız, beklenenin altında bir durum söz konusu ise işte o zaman bizler eğitimi günlük hale getiriyor ve başarılı olanlar ile yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir şey sizlerin daha kaliteli hizmet almasından önemli değil. İlk önceliğimiz siz ve sizlerin düşüncesidir.

Bir önce ki makalemizde müşterilerimizden bir tanesi, Nakliye işleriniz hızlı ve bana yardımcı olan müşteri temsilcisi Kadir TAKA bana her konu da yardımcı oldu. Bundan sonra herhangi bir temsilciyle görüşmekten ise, Kadir TAKA‘ yı tercih etmek istiyorum. Kendisine ulaşabileceğimiz cep numarası veya direk sabit bir telefon numarası var mıdır?

Kocaeli Nakliyat, Hizmetleri

Bizlere yukarı da ki konuşma ve şuan sevkiyat amirimiz olan Kadir  TAKA, hakkında bir beğeni geldi. Bu beğeni ve yorum gelmeden önce çalışanımız sadece müşteri temsilcisiydi. Bizler işlerinde başarılı olan herkesi değerlendirir ve bir üst noktalara çıkarırız. Bu yorum sonrasında da aynı işlemi yaptık. Beğenileri üzerinde toplayan ve yaptığı her işten kendini gösteren çalışanımıza ödül ve sevkiyat amirliği yetkisi verildi. Direk amirimize ulaşmak için de numara isteyen müşterimize hem WhatsApp numarası, hem de cep numarası verdik ve işini daha kolay ve daha hızlı bir hale getirdik. Bu hizmetlerden faydalanabilen sizler, hizmeti sunan bizler olabiliriz.

Kocaeli Nakliyat, Hizmetleri Nelerdir?

Kocaeli Nakliyat, hizmetleri saymak ile bitmeyecek kadar geniş kapsamlı bir ağdır. Türkiye‘ nin 81 il ve tüm ilçelerini kapsayan bu durum 1990 yılından beri böyledir. Bizler ile çalışan ve bizlerden her gün araç isteyen müşterilerimiz bizleri yakından ve iyi tanımaktadır. Amacımız, bizler ile ilk defa karşılaşan ve bizler ile yeni irtibata geçen müşteri kitlesidir. Tüm Türkiye her noktaya hizmetlerimiz hakkında ve şirketimiz hakkında detaylı bilgiler vermek amaçlı Google kanallarını kullanıyor, bu noktalardan sizlere ulaşıyoruz.

Hizmetlerimiz:

Kocaeli Nakliyat

  • Yüklerinizi adresten alır, adreslerinize teslim ederiz.
  • 7 gün 24 saat güncel hizmetleri, hafta içi ve hafta sonu da sunuyoruz.
  • Kaliteli taşımacılık için sigorta güvencesi ile taşıyoruz.
  • Müşteri temsilcilerimiz ile hem araç yönlendiriyor, hem de bilgi paylaşımı yapıyoruz.

Araçlarımız Hakkında:

  • Tüm araçlarımız tam donanımlı ekiplere sahip olup, hiçbir hava şartlarından etkilenmez.
  • Araçlarımızın haftalık ve aylık güncel bakımları mevcuttur.
  • Araçlarımız semt merkezi noktasında ve Gebze garajında hazır halde bekletilir.
  • Ani bir talep ile aracınızı 15 dk içerisinde adresinizde görebilirsiniz.
  • Araçlarımız en düşük 2 maksimum 5 yaşındadır.
  • Kapalı, açık ve geniş olmak üzere tam ve tüm araçlarımız mevcuttur.
  • Depolama hizmetlerimiz de görüntü de olduğu gibi yapılmaktadır.
  • Araçlarımızın tümü şirketimiz KOCAELİ NAKLİYAT, şirketine aittir.
Teslimatlar ve Yükler:
  • Komple yük taşımacılığını, sigorta güvencesi ile yapın.
  • Parsiyel yük taşımacılığını, sigorta güvencesi ile yaşayın.
  • Evden eve taşımacılığı için tam ekipmanlı sistemlerimizden faydalanın.
  • Koli ve çuval taşımacılığı için Ambar sistemlerimizden faydalanın.
  • Konteyner, Makine, Fabrika ve Hastane, yükleri için sistemli ve donanımlı araçlarımızı tercih edin.
  • Palet ve paletli yükleriniz için de yine doğru adrestesiniz.
  • Türkiye’ nin neresinde olursanız olun teslimatlar 24 saat içerisinde yani 1 iş günü içerisinde yeni adresiniz de olacak şekilde düzenlenir. Süresi geçen yükler için sizler den ödeme alınmaz.
  • Bu kampanyadan faydalanmak için, müşteri temsilcilerimize sözlü imza bırakmanız yeterli olacaktır.

KOCAELİ NAKLİYAT, yukarı da ki tüm işlemleri araç takip sistemleri ile sağlıyor. Sizler de tüm hizmetleri bir taşımacılık ile almak istiyorsanız, bizlere tüm gün ulaşabilirsiniz.